The Love Storm

Tlf 27210911 - E-mail: soleowyn@gmail.com

Breathwork 1:1

Oplever du udfordringer med at mærke din krop, dine ønsker og dine grænser? Måske du har meget med i rygsækken som ikke vil give slip, og lade dig blomstre som du ønsker? Måske du øsnker at komme dybere i din essens og er nysgerrig på hvad du har af visdom i doit nærvær med dig selv? 

Så kan det være at Breathwork kunne være noget for dig. Breathwork er en vidunderlige kompromisløs måde at møde dit autentiske selv på. Din krop lyver aldrig, den fortæller dig sandheden som den forholder sig lige nu og her. Gennem Breathwork får du mulighed for at møde dig selv, dine handlemøsntre og dine overbevisninger, nysgerrigt og trygt, gennem sessionen. Min ypperste rolle er, at skabe dette trygge rum/space, så du finder modet til at lade det komme frem, som du er klar til at møde.  

Jeg er under udannelse hos Camille Namaste og tilbyder 1:1 sessioner til en overkommelig pris, da jeg skal have mulighed for at øve mig, og blive en endnu bedre spaceholder. 

Prisen er for den første session er 250,- og derefter 450,- for hver session. En session tager max 2 timer. Jeg anbefaler at du comitter dig til 5 gange, så du får mest udbytte af sessionerne. Du kan købe forløbet samlet til en fordelagtig pris.

Kontakt mig for mere info eller for at booke en tid. 

NB: Når tiden tillader det, har jeg planer om at oprette gruppesessioner, da dette er meget powerfuldt. Ligeledes vil de aktive Osho Meditationer, vi lærer at facilitere på uddannelsen,  bliver et omdrejningspunkt i mit virke som spaceholder. Dette fordi at de understøtter det indre arbejde med Breathwork, så eminent.